مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بازنشستگی همسر

با سلام و احترام. یه سئوالی برام پیش آمده ظاهرا اگر همسر (مرد) فوت شود و هر دو ( زن و شوهر ) بازنشسته تامین اجتماعی باشند یکی از حقوق و حقوق بیشتر شامل زن میشود ولی اگر یکی از اینها بازنشسته صندوق دیگری بودن هر دو حقوق شامل زن میشود. آیا درسته ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت بازنشسته بودن زن حقوق مستمری زوج که فوت شده به زوجه قابل پرداخت است