مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مزایای شغل سخت و زیان آور بعد از بازنشستگی

باسلام واحترام بنده 3سال پیش ازشرکتی باشرایط سخت وزیان آور و بارای کمیته،بازنشسته شدم ولی دردوران خدمتم بعلت عدم اطلاع کافی ، ازمزایای آن که شامل (6 ساعت کاردرروز ومرخصی سالانه وسایرمزایای آن) بهره نبرده ایم ومانند افرادعادی کارکرده ایم (8ساعت کارومرخصی عادی سالانه) حال بعدازبازنشستگی میتوانیم برای دوران گذشته کاری ادعایی داشته باشم و به حقوق و مزایایم برسم
باتشکر و تقدیر فراوان

پاسخ ها :

پیگیری مزایای شغل سخت و زیان آور بعد از بازنشستگی مزایای سختی کار سختی کار