مشاوره حقوقی رایگان - معامله

سلام وقت به خیر من سهم الارث پدریم را از مغازه به پسرم واگذار و فروخت ام اما مبایع نامه نداریم فقط در حضور افراد نزدیک خانواده انجام گرفته است حدودا 5نفرعمه و خاله و دامادو دایی حالا برای دادگاه میشود استشهادیه ببرم به جای مبایع نامه ؟یا باید بیع نامه بنویسیم به تاریخ 8ماه قبل ؟اشکالی پیش نمیاد چون میگویند شاید بررسی صحت تاریخ نماید؟ایا برای 8ماه تشخیص خط تاثیر دارد؟ممنون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.... بستگی به عوامل متعددی دارد... با این حال تنظیم بیع نامه توصیه می شود...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک انتقال مالکیت را به علاوه استشهادیه وشهادت شهود بیع باید اثبات شود.مبایعه نامه بدین شکل ممکن است با توجه به کارشناسی دردسرساز شود.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اگر درمورد بیع هیچ احتلافی ببن فروشنده وخرید نیست بایع می‌تواند اقرار کند به نفع خریدار وخرید هم قبول وتاکید نماید وبصورت مکتوب نوشته شود کفایت می‌کند
اما اگر اختلاف وجود دارد وفروشنده منکراست می‌توان دادخواست تایید بیع بهمراه الزام به تنظیم سند رسمی ارائه داد ودردادگاه بوسیله شاهد ورسید وپرینیت های بانکی بیع را اثبات کرد.
البته ناگفته نماند بیع می‌تواند بصورت کتبی باشد وهم بصورت شفاهی فقط در بیع شفاهی چونکه چیزی مکتوب نوشته نشده بین طرفین لذا در موقع اختلاف وانکار طرفین اثبات آن سخت مباشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با کارشناسی مشخص میشود در صورت نیاز با استشهاد و سایر ادله بیع را ثابت کنید

یک وکیل :

با سلام چنانچه بین طرفین اختلافی نیست نوشتن مبایعه نامه ایرادی ندارد در غیر اینصورت باید با استناد به شهادت شهود و پرینت حسابهای بانکی بیع را اثبات نمود.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

با دونفر شاهد نیز عقد بیع قابل اثبات خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما دارای ابهام است. لطفا سوالات خود را دقیق و کامل توضیح دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مطابق اظهارات چون همه چیز قانونی است می توانید در دادگاه اقرار به بیع نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد اقرارنامه و شهود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مبایعه‌نامه تتظیم نمایید و
در مبایعه‌نامه ، تمام موارد باید ذکر بشود یا

یا دادخواست اثبات وقوع بیع را اقامه نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تنظیم مبایعه نامه به تاریخ هشت ماه قبل ممکن است کارشناسی شده و مشکل ساز شود
استشهادیه را به دادگاه ارائه کنید.
مؤید باشید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بيع ممكن است شفاهي يا كتبي باشد
اما دادگاه نوعا نيازمند اسناد رسمي است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
لیکن بهتر است در دفاتر اسناد رسمی وکالت نامه ای در این خصوص تنظیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شما باید مبایعه‌نامه تتظیم نمایید و
در مبایعه‌نامه ، تمام موارد باید ذکر شود یا دادخواست اثبات وقوع بیع مطرح نمایید