مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت همزمان نفقه و مهریه

با سلام
اگر خانم بنده موفق شود حکم پرداخت نفقه را از شورای حل اختلاف بگیرد و با توجه به اینکه من کارمند هستم و طبق ماده 96 فقط باید یک چهارم از حقوقم کسر شود در اینصورت پرداخت همزمان مهریه و نفقه چگونه است. هرکدام یک هشتم (روی هم یک چهارم)؟ یا هر کدام یک چهارم؟
لطفاً راهنماییم بفرمائید.
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

1/4 در صورت معیل بودن
هر کدام دین مجزا میباشد

ضمن انکه ترک انفاق روز همسر کیفری و مستوجب مجازات حبس خواهد بود