مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قیمت ملک در زرح توسط شهرداری

سلام
آیا شهرداری میتواند قسمتی از زمین قولنامه ای بواسطه عریض شدن خیابان عقب نشینی دارد را رایگان تصاحب کند
بااین ادعا که اگر سند تکبرگ داشت نصف مبلغ زمین را آنهم به قیمت کارشناسی میدهد
ملک غصبی چه باسند چه بی سند
پس رضایت مالک چی
ازحق تفکیک و.......خود ریالی کسر نمیکند
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اثبات مالکیت کنید باید مدارک شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شهرداری مکلف است که قیمت زمین را پرداخت نماید

و طبق قانون ، شما باید
دادخواست مطالبه قیمت زمین ،
طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس اقامه نمایید
و شهرداری مکلف است که تمام
قیمت زمین را طبق نظر کارشناس پرداخت نماید
و ...

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
شما باید ابتدا مالکیت خود بر زمین را در دادگاه اثبات نماید و سپس علیه شهرداری شکایت نمائید. دریافت قیمت زمان امکانپذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌تواند باید قیمت را تادیه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

افت قیمت تنها در صورتی که مدل ماشین از 5 سال ساخت باشد تعلق می گیرد آن هم بسته به تشخیص کارشناس اتومبیل

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه قبلا درجنب زمین خیابانی احداث شده باشد دارای حق ارتفاق میباشند که طبق قانون مجانا تملک میشه وچنانچه جدیدا قصد احداث خیابان درکنار زمین شما راداشته باشند بایدطبق نرخ روز کارشناسی وتملک گردد. ولی اصولاشهرداری ها درچنین مواقعی رضایت مالکان را اخذ مینمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شهرداری نمی تواند ملک شما را تصاحب نماید مگر اینکه حقوق شما را بپردازد یا مطابق مبلغ آن به شما در جایی زمین بدهدو باید نظر کارشناس در خصوص قیمت زمین اخذ شود و آن مبلغ به شما پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ملک سند ندارد اول باید مالکیت خودتان را اثبات کنید و سپس برای دریافت مبلغ مذبور اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا مالکیت خود بر زمین را در دادگاه اثبات نماید و سپس علیه شهرداری شکایت نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي توانيد مشاوره نماييد ؛ زيرا مشخص نيست تحت كدام كميسيون يا دستورالعمل داخل طرح است و چرا اينگونه رفتار شده است؟!

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید قیمت زمین را بدهد.
می توانید طرح هم دعوا کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اعتراض به اعمال شهرداری قادرید که در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق مقررلت موضوعه شهرداری جهت احرای طرح های عمرانی موظف به توافق و خرید املاک قبل از اجرای می باشد حتی در صورت عدم اقدام مطابق قانون درصورت اثبات مالکیت شما موظف به پرداخت غرامت مطابق نظریه کارشناسی به قیمت عادله روز می باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر حق ندارد.در صورت اقدام از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

سلام به نظر می رسد می توانید درخواست توقیف عملیات اجرایی را بخواهید و دعوای خود را مطرح نمایید اما موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد موقعیت ملک و طبق کدام طرح اقدام صورت گرفته است مهم می باشد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
شهرداری ها می بایست رضایت صاحب ملک را به نوعی جلب نمایند ، یا با دادن عوض ملک یا در موقع صدور مجوز ساخت .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا مالکیت باید اثبات شود سپس درخواست قیمت زمین شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تصرف در اینجا ملاک است چرا که سند رسمی وجود ندارد و شهرداری ملزم به رعایت حقوق شما