مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه و اجاره کردن خونه وبردن فرزندانم بدون اطلاع بنده و حتی وجود یک مشکل

باسلام بنده برج یک امسال برای درمان وقطع عضو مادرم به زادگاه مادری رفتم ومجبور شدن چند روز در بیمارستان بمونم وبعد از ترخیص به تهران وخونه مشترک مراجعه کردم وبا دربسته مواجه شدم وچندین بار با همسرم ودو پسرم تماس تلفنی وپیامک برقرار کردم که تا شب هیچکدام جواب ندادن که همسایه ها به دیدن من گفتند از اینجا اساس کشی کردن رفتم بنگاه محل گفت رفتن وبا پرسو جو از بنگاههای املاک فردای انروز خانه جدید راپیدا کردم ومراجعه کردم که باتعجب مانع ورود بنده به منزل شدند وبا 110 تماس گرفتن ومامور اومد گفت شما حق ورود ندارید وتا به امروز نتونستم بچمو ببینم و وارد خونه بشم بنده بعد از اسرار فراوان وفرستادن چند نفر از نزدیکان موفق به ورود نشدم وعدم تمکین زدم وحکم به نفع بنده صادر شد همسرم هم دادخودست طلاق داد که از طرف دادگاه بدلیل عدم دلایل کافی رد شد وحالا شنیدم سه تخته فرش ویکدس مبل وچند تیکه وسایل منزل روکه از سیر تا پیاز خودم جدید خریده بودم فروخته چجوری میتونم از زنم شکایت کنم

پاسخ ها :

ترک منزل توسط زوجه عدم تمکین زوجه فروش وسایل زوج توسط زوجه