مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن ملک با کاربری مسکونی در فضای سبز

وقت به خیر. بنده یک زمین 900 متری دارم که سال 91 خریداری کرده ام ، در زمانی که خریداری کرده ام استعلام های لازم را از شهرداری گرفته بودم که زمین بنده کاربری مسکونی داره ( از ابتدا دارای کاربری مسکونی بوده ) . در طرح جدید تفصیلی که ارائه شده توسط شهرداری ( سال 1395) ، زمین بنده وارد کاربری فضای سبز شده . در حال حاضر بعد از گذشت 6 سال هیچ اقدامی شهرداری انجام نداده است .بنده چند بار هم میخواستم که موضوع در کمیسیون ماده 5 مطرح بشه اما هر بار مشکلی پیش اومده و انجام نشده . و زمانی که با شهردار وقت صحبت کرده ام ، اعلام میکنند که : اعمال ماده واحده انجام بده . حال با این تفاسیر، نظر وکلا و کارشناسان محترم چه هستش ؟ بنده چه اقدامی انجام بدم ؟
از شهرداری به دیوان عدالت اداری شکایت کنم ؟ ( موضوع دادخواست چه باید باشد ؟ اعمال حقوق مالکانه ؟ )
موضوع را به هر نحوی در کمیسیون ماده 5 اعمال کنم ؟
یا در نهایت اعمال واحده انجام بدم ؟ ( ممنون میشم دوستان مقداری راجع به اعمال ماده واحده به توضیح دهند که چه چیزی هست و چه معایب و مزایایی دارد؟ )
ارادتمند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انچه مسلم است اینکه شما اول باید برای شهردار منطقه اطهارنامه ارسال کنید و درخواست تعیین تکلیف نمایید وتهدید به پیگیری در مراجع قضایی نمایید