مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام
بنده از یه نفر مبلغ 300 میلیون چک دارم که برگش کردم حسابهای بانکیشو مسدود کردم یه اپارتمان فقط به نامش هست چطور میتونم به مزایده بزارمش
ممنون اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاصای توقیف اپارتمان را کنید. البته اگر تنها خانه محکوم نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل مزایده نمیباشد مگر قیمت خانه زیاد باشد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اپارتمان تنها ملک وی نباشد میتوانید توقیف کنید و سپس به مزایده گذاشته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که آپارتمان از مستثنیات دین باشد قابل توقیف نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام درخواست توقیف کنید

یک وکیل :

با سلام
چنانچه جزو مستثنیات دین نباشد از طریق اجرای احکام یا واحد اجراییات ثبت قابل توقیف است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر تأمین خواسته است که باید دادخواست دهید اگر حکم قطعی دارید که باید اجراییه‌ بزنید اگر در اداره ثبت است که باید درخواست کارشناسی آپارتمان کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورتیکه منزل مسکونی ایشلن و متناسب با شان ایشان در زمان اعسار باشد جز مستثنیات دین بوده و قابل توقیف و فروش نمی باشد. در غیر اینصورت از طریق اجرای احکام تقاضای ارزیابی و مزایده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توقیف وانجام ارزیابی ومزایده امکانپذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اجرا لایحه درخواست مزایده تقدیم کنید.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،اگر صرفا یک اپارتمان برای سکونت دارند،مستثنیات دین بوده وقابل توقیف نمی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست توقیف و مزایده آپارتمان را داشته باشید لیکن اگر آپارتمان مذبور تنها خانه ی بنام ایشان باشد و در شأن نیز باشد جزو مستثنیات دین بوده و مزایده نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه به تشخیص قاضی بیش از مستثنیات دین باشد می توانید مازاد را مزایده بگذارید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه آن آپارتمان تنها منزل مسکونی در حد شأن ایشان باشد قابل توقیف و مزایده نیست در غیر اینصورت اجرای احکام به مزایده خواهد گذاشت.
مؤید باشید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... با پیگیری اقدامات قضایی و اجرایی...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مستثنیات دین نباشد تقاضای مزایده می کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یک منزل اگر خارج از عرف باشد قابل مزایده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربرگرانقدر
اجراييه صادر فرماييد و چنانچه مستثنيات دين نباشد ؛ روند و تشريفات مزايده معمول مي گردد
#دكترامين اميني زارع

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگه جزو مستثنیات نباشه میشه بعنوان مال معرفی و مزایده گذاشت

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
در صورتي كه آپارتمان جزء مستثنيات دين نباشد از طريق واحد اجراي احكام مزايده انجام خواهد شد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درخواست مزایده به مرجعی که توقیف کرده بدهید