مشاوره حقوقی رایگان - دیه دندان عصب کشی

سه تا از دندونای جلوم که قبلا لمینت بود به علت التهاب لثه و جراحی مجبور شدم بردارم دکترم گفت باید روکش کنی چون دوتاش عصب کشی شده و تصمیم بر این شد ک اون یکی هم ک مونده عصب کشی بشه ک همشون روکش بشه اما متاسفانه بعد از عصب کشی درد داشتم و رفتم جای دیگ فهمیدم بیشتر از طول کانال عصب کشی کردن اونم حدود یک سانت و دکترای دیگ میگن عصب کشی مجدد احتمال اینک شیش ماه بعد هم جراحی بشه هست حالا با توجه به اینک سه ماه گذشته و من همینطور دندونام مونده چون تکلیفم مشخص نیست میتونم شکایت کنم ؟ دیه اش چقدره؟ هنوز عفونتی نکرده ولی یه درد کمی هست ک میترسم روکشش کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود