مشاوره حقوقی رایگان - ایا بجای ذکر ثمن معامله کلمه بخشیده شده در مبایعه نامه صحیح است؟

با عرض سلام سوالی داشتم خدمتتون در مورد اینکه زمینی داریم حدود 6000 متر که از پدرم به ارث بردیم که 2 سال فوت کرده اند و عموی بنده اصلا حرفی نزدند که مبایعه نامه 3 دانگ دارند و اخیرا که خواستیم زمین و بفروشیم ایشون جلوی معامله را گرفتند حالا برگه ابهاماتی دارد چون بابت خط شناسی ارائه نمیدهند و اینکه جای ثمن نوشتند که از طرف پدر من به ایشون بخشیده شده است
ایا این مبایعه نامه صحیح است ؟و اینکه چون ارائه نمیده برای خط شناسی ما چطور میتوانیم به مراجع قضایی اقدام کنیم
با تشکر از شما

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان هبه می باشد و خللی به صحت سند وارد نمی نماید.
جهت اظهارنظر قطعی نیاز به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ثمن معامله باید مشخص و معین باشد مگر اینکه ثابت شود قصد طرفین هبه بوده

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باید پرونده مطالعه شود. ولی در صورت عدم ارایه با دفاع موثر میتوانید دلایل ابرازی ایشان را بی اثر نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اصالت آن توسط دادگاه بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ورثه باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایند

و سپس دادخواست تقسیم ترکه را
به طرفیت تمام ورثه ، در دادگاه اقامه نمایید

و هر شخصی که ادعایی دارد باید با ارائه دلیل و مستندات
دعوای خود را در مراجع قضایی اثبات نماید و

و باید مشخص گردد که انتقال سه دانگ ، در قالب چه نوع عقدی بوده است بیع ، صلح ، هبه معوض یا هبه بلاعوض
و سپس شما بر اساس نوع قرارداد ، دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.