مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام وقتتون بخیر
من سه ماه قبل با کامیون تصادف کردم طی این اتفاق سه تا از دنده هام شکست ک باعث شد آسیب ب ریه هام بزنه و هر دو دستم شکست ک پلاتین گذاشتن ب مدت یک سال و ..
الان بعد از سه ماه ک میگذره و با وجود فیزیوتراپی و ورزش پزشکی و ..دست راستم از آرنج مشکل خوردم و دستم ب صورت کامل باز نمیشه
من چرخکار بودم و هر دوره کارفرما قرارداد دوماهه میبست بعد از این اتفاق دیگه با من قرارداد نبست.
سوالم اینه آیا با مساله ای ک برای دست راستم پیش اومده حقوق از کار افتادگی به من تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دادخواست خسارت ممکن الحصول و برقراری مستمری مادالعمر بدهید