مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور

باسلام
بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم دریک مجتمع 8 واحدی با عرصه واعیان 777متری
که به دلایلی حیاط این مجتمع دیوار نداشت
پس ازآنکه اقدام به دیوار کشی کردیم همسایه که درب پارکینگ رو ساختمانشان رو به ملک ما بود با استناد به صورت مجلس تفکیکی که درآن نوشته شده بود ایشان حق عبور از شمال این ملک(مجتمع ما)دارند بدون اینکه توضیحی درمورد ابعاد این حق عبور داده باشن خواستار راه ماشین رو شده درضمن که ایشان به مدت 10سال از حیاط ما بدون هیچ گونه هزینه ای رفت وآمد کرده اند حال پاسخ شما به این حق عبور چیست؟

پاسخ ها :

حق عبور