مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک

سلام ماشین من بخاطر اتش سوزی خسارت دید و من توی سایت ... اگهی که قطعات استوک دوو رو اگهی کرده‌ بود تماس گرفتم‌ و از ایشون لیست قطعات موردنیاز ماشین رو قیمت کردم چون قیمتهاش پایین بود ماشین بکسل کردم و به گاراژ این اقا بردم. و در انجا ایشون شفاهی متعهد شد که تمام قطعات موردنیاز ماشین رو تامین کنه و یک مکانیک رو مسئول تعمیر ماشین من کرد که یه قرارداد هم بین من و مکانیک نوشته شد که مکانیک متعهد شد دوهفته بعد ماشین رو تمام و کمال تحویل بده. اما بعد از تاریخ تعیین شده شخصی که شفاهی متعهد شده بود قطعات رو تامین کنه هرروز که زنگ میزدم به من میگفت فردا بیا ماشین امادست و من با تاکید بر اینکه من فردارو ایا نروم سرکار و بیام گاراژ مرخصی میگرفتم و میومدم میدیدم اماده نیست. الان 26روز از تاریخ تحویل ماشین میگذره و ایشون چندین بار گفته که من روزهایی روکه نرفتی‌ سرکار خسارتت و میدم و هنوز هم ماشین اماده نیست و برای شاهد هم دوست اون (مکانیک) که با ایشون قرارداد کتبی دارم هستند. ضمنا ایشون علاوه بر لوازمی که تعویض کردند یکسری لیست دیگه فاکتور کردن‌ که اصلا به گفته مکانیک تعویض نشده. من چطور میتونم از شخصی که متعهد شده بود که قطعات رو برای مکانیک با قیمتی که روز اول طی کرده بود تهیه کنه طرح شکایت کنم و بابت خسارت ضرری که نرفتم سرکار و هم دیرکرد زمان تحویل و اماده نکردن ماشین. و هم بخاطر قطعاتی که تعویض نکرده اما فاکتور کرده

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام براي اثبات اين موارد بايد دادخواست الزام به انجام تعهد را بخواهيذ