مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

با سلام. مجازات جعل سند حقابه و دستکاری حقابه وفروش آب زیاد بیشتر از زمین ( زمین یک هکتار با حقابه بیشتراز یک هکتار)در صورت اثبات، مجازات جعل کننده وخریدار چه چیزی میباشد آیا میتوان در ازای چند سال استفاده غیر مجاز از حقابه بنده ادعای خسارت کرد آیا فقط جعل کننده مجرم است یا خریدار هم مجرم است خریدار با علم وآگاهی به همه چیز خریداری کرده است زورگو روستا وبه نوعی شر خر است لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فروشنده خردیداری که علم به جعلی بودن سند داشته هر کدام به 6 ماه حبس محکوم میشن و شما میتونید اجرت المثل طلب کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و یا مدارک می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله در صورت اثبات ، مجازات حبس خواهد داشت

و امکان اقامه دادخواست مطالبه خسارات وجود دارد

و خریدار هم در صورت اثبات علم و آگاهی ایشان ، مجازات خواهند داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

جرم جعل و استفاده از سند مجعول

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر کدام تک تک بررسی شود