مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول ماشین یا خود ماشین

سلام بنده یه چک ضمانت دادم 400 میلیون طرف پر نشد ... من زندانی شدم و طرفم رضایت داد 100 میلیون بگیره ازم ... اون 100 تومنم ستاد دیه قرار شد بده ... تا جور شدن پول ستاد ماشین همسرم و زد بنام و یه چک داد به مدت سه ماه حتی تو کاغذ نوشته که پول و ستاد بده یا پول و سریع میدم چک و میگیرم یا ماشین و بعد بیست روز پولم گرفت الآن جوابشونو نمیده ماشینم سود کرده 30 میلیون ... چیکار میتونیم بکنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما بسیار کلی بیان شده می توانید سوال خود را مجدد مطرح کنید یا از متخصصین و وکلای محترم مشاوره دریافت کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
برای راهنمایی بهتر لازم است سوال خود را واضحتر مطرح بفرمایید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام سوال شما مبهم می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوالتان را مجددا طرح بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را کامل تر و واضح مطرح کنید تا رسیدگی دقیق تر صورت گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
سؤال بسیار مبهم می‌باشد
لطفا واضح و شفاف بیان نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طبق قرارداد عمل مي شود
جواب نمي دهد اظهارنامه رسمي ارسال نماييد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نیاز به مراجعه به یک وکیل و رویت مدارک دارد