مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی و توهین

با سلام. چند ماه پیش شخصی به بهانه قرار دادن شیعی به عنوان امانت داخل مغازه ام مراجعه کرد، وقتی با مخالفت من روبرو شد شروع کرد به توهین و فحاشی و... که با خویشتن داری من روبرو شد ، و او را به بیرون از مغازه ام هدایت کردم و روی صندلی نشستم، یکدفعه شخص دیگری امد و هر دو نفر به سر و صورت من ضرباتی زدند و حتی با سنگی بزرگ به پایم زدند و در آخر با دخالت همسایگان نجات یافتم، هر دوطرف از یکدیگر شکایت کردیم ، حالا یکی از ان دو نفر مدعی است که مچ دستش را من شکسته ام و دستش را عمل کرده و..،در صورتی که همان موقع که میرفت سالم بود ،
البته فیلم دوربین مدار بسته هم نشان میدهد که من کتک خورده ام و دو تا شاهدم معرفی کرده ام که چهره شان در فیلم مشخص است، ولی آنها نیز یک شاهد معرفی کرده اند که اصلا در آنجا حضور نداشت. ، الانم ابلاغیه اومده برای دفاع از اتهام انتسابی مبنی بر ضرب و جرح عمدی و توهین، با این توضیحات خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید چگونه در دادگاه از خودم دفاع کنم و به نظرتون دادگاه چه حکمی میدهد؟
ببخشید سوالم طولانی شد،
با تشکر و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید .