مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

من به خاطر تهدید محکوم به یکسال حبس شدم ولی بعد از اعتراض دادگاه تجدید نظر حبس من را به 15100میلیون تغییر داد ولی در پایان نوشته نشده رای قطعیست آیا در اجرای احکام می‌شود حبس من را به اجرا بگذارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در دادگاه تجدیدنظر حکم حبس نقض شده و حکم جزا نقدی تعیین شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مجازات شما همان مبلغ تعیین شده است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

حکم قطعی دادگاه باید اجرا شود و قابل تغییر در اجرای احکام نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
دادگاه تجدیدنظر حبس را به جزای نقدی تبدیل کرده است.
شما باید بعد از ارجاع به اجرای احکام باید به اجرای احکام مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. اگر پرداخت نکنید زندان اجرا نمیشود. مگر در شرایطی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات شما همان مبلغ تعیین شده است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر رای نهایی از دادگاه تجدیدنظر مبنی بر تبدیل حبس به جزای نقدی صادر شده باشد همان جزای نقدی اجرا می شود نه حبس.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خیر به جزای نقدی تقلیل داده شده باید جزای نقدی را پرداخت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر مناط رای دادگاه تجدیدنظر می باشد با پرداخت جزای نقدی ظرف 10روز تقاضای 20درصد تخفیف نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هر آنچه که قطعی شده است قابلیت اجرا دارد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

نظر دادگاه تجدیدنظر اعمال خواهد شد