مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره

با سلام
شهریورماه امسال آپارتمانی را به اجاره دادم بعد از عقد اجاره نامه و تحویل واحد به مستاجر با توجه به تسویه آخرین دوره قبوض ، ایشان تسویه به روز را خواستار شد و از آنجا که این امر ممکن نبود به او گفتم با تناسب گیری هر قبض و تعداد روزهای ماقبل تحویل آپارتمان مبلغ حاصل را از اجاره بهای ماه بعد کم کند .
ضمنا از بنگاه اطلاع یافتم که مستاجر اجاره نامه خود را هنوز دریافت نکرده و از گرفتن آن خودداری میکند .پس از آن مستاجر اجاره ماه بعد را کامل پرداخت کرد .
اخیرا و در موعد ماه سوم اظهارنامه ای از ایشان به من ابلاغ شد که پرداخت باقی اجاره منوط به تسویه به روز قبوض و تحویل قولنامه است !
با توجه به اینکه شواهد و قرائن نشان دهنده عدم توانایی مستاجر در پرداخت اجاره است این اقدام او نشان دهنده درگیر کردن من در پروسه حقوقی تخلیه و خریدن زمان توسط او برای عدم پرداخت اجاره است .
در زمان تنظیم اجاره نامه مستاجر یک فقره چک به مبلغ کل اجاره بدون تاریخ به من داده که در اجاره نامه هم شماره و مبلغ آن آمده و قید شده "در صورت عدم پرداخت اجاره به مدت یک ماه این چک قابل وصول و پیگیری است . "
آیا میتوانم با درج تاریخ این چک را به بانک ببرم و با وجود گذشت فقط 3 ماه از اجاره در صورت داشتن وجه چک را وصول کنم و در صورت نداشتن آن را برگشت بزنم و طرح دعوا کنم ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتره روی قرارداد اقدام کنید و دادخواست تخلیه بدهید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را مطالعه کردم نیاز به گفتگو دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
تنها می توانید درخواست تخلیه نمایید