مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مهریه خیلی برام سنگینه

سلام . من سکهای اول رو پرداخت کردم ولی قسطها که شش ماهی یک سکه هست با وجود رفتنه قیمته سکه به بالا خیلی برام سخته. الان زن و بچه هم دارم . حقوقه کارگری دارم . الان باید چیکار کنم. ایا اگه درخواست بدم برام میکننش سالی یه سکه.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام تقاضای تعدیل تقسیط مهریه را با توجه به نرخ تورم دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است

شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید
و به بالا رفتن قیمت سکه و .... استناد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر است
درخواست تعدیل اقساط را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تعدیل بدهید و اعلام کنید مجدد ازدواج کرده اید و فرزند نیز دارید که در این صورت اگر دفاعیات موثری ارائه دهید ممکن است هر شش ماه یک ربع سکه تعیین شود