مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

با سلام برادر بنده که عابر بوده با خودرو تصادف کرده بوده امروز دادگاه بودیم گفتن ک برای دریافت دیه باید برین بیمه سوال من اینه برادرم کارت بانکیش تاریخ انقضاش تموم شده و کارتش مشکل داره ایا میشه اون مبلغ دیه به حساب من ک برادرشم ریخته بشه یا میشه ی کاری کرد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله برادر شما باید با مراجعه به بانک کارت جدید اخذ نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی باید رویت شود بعید است بیمه قبول کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی امکان دارد حتما باید به حساب خود ایشان واریز شود ارتباطی به تاریخ کارت ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
تنها به کارت خودش واریز می شود