مشاوره حقوقی رایگان - وام واحد فروخته شده

با سلام. واحد آپارتمانی را فروختم و خریدار به نفر دیگه ای بصورت وکالتی فروخته است.ساختمان دارای وام است و وام بنام بنده.الان بانک فقط من را می شناسد و بها من تماس میگیرد و کلیه حسابهای منو بسته.من میخواهم پرداخت کنم معوقه بانک را.بعد از پرداخت من چیکار کنم یا پرداخت نکنم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتیکه که دریافت کننده وام نبودید اقساط بانک را پرداخت نمایید و سپس علیه دریافت کننده وام شکایت کنید