مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت محکوم به

بنده پس از محکومیت به پرداخت وجه چک و تاخیر تادیه تقاضا اعسار دادم و وکیل گرفتم چون چک متعلق به همسرم بود حالا دادگاه قرار رسیدگی رو 15مرداد قرار داد اما بعد تغییر داد و کرد 8مرداد بنده مطلع نشدم وکیل هم گفت من پیامی نگرفتم و حاضر در دادگاه نشد رای به رد دادخواست و ابطال دادخواست دادند حالا اول بنده میتوانم باز تقاضای اعسار بدم ایا حکم جلب صادر میشود من چقدر زمان پس از ابلاغ دارم که دادخواست دوباره را بدهم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر وکیل دارید بهتر است از وکیلتون مشاوره بگیرید یا از او سوال کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر رای اولیه هنوز مهلت اعتراض دارد میتوانید اعتراض کنید اگرهم که مهلت اعتراض تمام شده میتوانید مجددادعوای اعسارمطرح کنید ولی دردفعه دوم به بعد محکوم له می تواند برود وبرگ جلب بگیرد