مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک به غیر

سلام
من یک ماشین خریدم و وکالت تعویض پلاک به اسم خودم گرفتم. الان می‌خوام اون ماشین، پلاکش به اسم همسرم بخورد. چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكالت ديگري به نام ايشان بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت نامه چنین اختیاری داشته باشید می توانید در غیر اینصورت یا باید مجدد وکالت بگیرید یا اینکه بعد از تعویض پلاک به نام خودتان به نام همسرتان انتقال دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه چنین اختیاری در وکالت تصریح شده باشد می توانید اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید اول بنام خود وبعد بنام خانم تعویض پلاک شود لذااگر در وکالت تعویض پلاک حق توکیل به غیر دارید می توانید شما وکالت به همسر دهید دغیر اینصورت امکان پذیر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا نوبت تعویض پلاک بگیرید و سپس تعویض پلاک انجام خواهد شد البته اگر در وکالتنامه اختیار انتقال به ثالث را داشته باشید
و نیاز به اخذ وکالت نامه جدید نیست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

داخل شهرک آزمایش زمان تعویض پلاک با همسر خود بهمراه مدارک خود و ایشان مراجعه و تقاضای انتقال پلاک به ایشان را نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر در وکالت‌نامه این حق به شما داده شده که به نام کسی دیگر پلاک بگیرید بلامانع است .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر در وکالتنامه اختیار اعطائ وکالت یا تعویض پلاک به هر شخص دیگری داشته باشید می توانید اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر در وکالت نانه شما حق توکیل قید شده باشد میتوانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تفویص وکالت، البته اگر مدت وکالت تمام نشده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مندرجات وکالتنامه دارد

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

با سلام وکالت تعویض پلاک را به همسرتون بدین

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام با همان وکالتنامه خودتان به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمایید و به نام همسرتان پلاک بگیرید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

همراه با همسرتون به اداره تعویض پلاک مراجعه کنید و شما به عنوان وکیل فروشنده ، خودرو را به نام همسرتان انتقال دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به حدود و اختیارات وکالت تفویضی تان دارد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر محدوده وکالت شما انتقال به غیر نیز قید شده باشد با همان وکالتنامه پلاک را بنام همسرتان بنمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به همسرتون نسبت به وکالتنامه خود وکالت تعویض پلاک دهید