مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم دوباره ترکه

سلام پدربزرگه م یه زمین کشاورزی داشته که بعداز فوتش میان پدرم وعموهام تقسیم شده والبته 35 سال قبل و وهیچ کدوم از شوهد هم درقید حیات نیستند وپدرم اون زمین کشاورزی که ارث پدریش بوده بعداز 15سال همه زمین کشاورزی رو درختان میوه کاشته است وعمر بیشتر درختان 20سال به بالاست..حالا یکی از پسرعموهام که پدرش چند سال قبل فوت شده شکایت کرده واسه تقسیم ترکه..من چند تا سوال دارم ایا اگه دوباره تقسیم بشه شرایطش چطوریه؟منظور همون باغ به پدرم درتقسیم کردن میدن؟ویاگر صلح وسازش نکردن امکان داره به مزایده بن همه مزرعه رو؟وایا اگه به مزایده بدهند غرامت درختان به پدرم میدن؟ممنونم میشم راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر در گذشته تقسیم نامه وجود دارد
همچنان به قوت خود باقیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تقسیم نامه دارید و بعد از لن سند معارضی نباشد، همان معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تقسیم ماترک باید تقسیم نامه تنظیم و توسط تمام وراث امضا شده باشد

در غیر این صورت هر کدام از ورثه میتوانند دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایند

شما باید در جلسه دادرسی با معرفی شهود و مستندات اثبات نمایید که قبلا با موافقت تمام
ورثه ، ماترک تقسیم شده است
و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقسیم نامه سابق معتبر است و اگر به هر دلیل بی اعتباری آن ثابت شد املاک کارشناسی می شوند که اگر قابل تقسیم نباشند مزایده می گذارند در هر حال قیمت درختان و حق ریشه برای پدرتان محفوظ است و خود پور هم حق دارد در مزایده شرکت نماید