مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

باسلام. بنده یک حواله ساینا اس در اردیبهشت سال1401به نامم در اومد. اون موقعه من خبر نداشتم که فروختن حواله غیر قانونیه،و اون شخصی که بهش حواله فروختم بهم گفت که حواله یکساله هستش،ولی وقتی یه قولنامه دستی نوشتیم تمام مشکلات احتمالی اینده در خصوص واگذاری و...به گردن من انداخته.تا زمانی پولو به حساب شرکت نزده بودیم و فاکتور نگرفته بودیم بهم نگفته بود حواله من شش ماهه هستش.وقتی که من اعتراض کردم گفتم اگر میدونستم حوالم شش ماهه هست خودم میگرفتمش و اون قول داد که هرچی سود کردیم نصف بشه.ولی الان میگه که همون پول ناچیزی که برای حواله یکساله رو گرفتی برات کافیه،با توجه به قیمت و اینکه من با این اوصاف نمیتونم صاحب ماشین بشم ایا میتونم پول اون اقا رو بهش بر گردونم یا خیر؟تو قولنامه حق فسخ از من گرفته شده ولی بند اول قرارداد نوشته طبق قانون 10مدنی که فروختن حواله غیر قانونی و من اطلاعی نداشتم که چون خریدن حواله غیر قانونیه میتونه موجب فسخ قرارداد بشه .قراردادمون دست نویسه و محضری نیست و دوتا شاهد از اون اقا بودن.و اون اقا ماشین فعلی زیرپاشم حوالی خرید .یعنی اصلا کارش دلالی خودرو هستش.لطفا کمکم کنید تا بتونم حقمو بگیرم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون قرارداد به استناد ماده 10 قانونی مدنی برخلاف قانون منعقد شده باطل است. بهش اظهارانامه بده بعد تامین دلیل کن بعد پولش را به حساب دادگستری واریز کن و ماشین را خودت تحویل بگیر بهش نده و سند براش نزن