مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام. من اسفند 98 وانت نیسان خریدم به70میلیون که40تومن نقدی دادم قرار شد 30تا یک میلیون هم بدم 9میلیون دادم و مابقی به دلایلی نشد الان ماشین 2ماه هست که توقیف شده صاحب پلاک هم فعلا نیست متوجه شدم از این ماشین تعدادی دیگه هم هست که لیزینگ بدهی دارن روی سند ماشین منهم نوشته ماشین در رهن سایپا میباشد برگ سبز کارت ماشین بنام همون شخص است
برگ سبز فاکتور فروش کارخانه کارت ماشین بیمه از روز اول دست من بوده حتی ما قولنامه هم نوشتیم با اثر انگشت امضا طرفین وشهود بیمه ماشین 3سال به آدرس منزل من و بیمه گذار شخص خودم بودم
سوال من اینه الان طرف نیست و مثل ماشین من چندتایی هست که توقیف شده از طرف شرکت زامياد یا سایپا من چطور باید ماشینم رو آزاد کنم با توجه به نبود صاحب پلاک درضمن من ساکن تهرانم شکایت همه ماشین‌ها استان خوزستان مجتمع قضایی تندگویان اهواز هست
شکایت مدنی توقیف خودرو با پلاک 74..لطفا عاجزانه میخوام راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید مبالغ لیزینگ را بپردازید و یا اقساط خود را ارائه دهید
و در
انتها تمام وجه خود را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خودرو شما در رهن میباشد
و شما باید ابتدا با شرکت تسویه حساب نمایید و رفع توقیف انجام بشود

و سپس باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مراجع قضایی مالکبت خود را ثابت نمایید سپس با پرداخت بدهی ها به سایپا آن را فک رهن نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از پرداخت مبالغ لیزینگ و فک رهن مستند به قولنامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک به طرفیت فروشنده و صاحب سند پلاک بدهید بودن و نبودن صاحب پلاک در احقاق حق شما تاثیری ندارد...

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما میبایست درخواست الزام به تنظیم سند علیه مالک تنظیم کنید و سپس با صدور حکم دادگاه که در آن قطعا فک رهن از شرکت سازنده ی خودرو نیز ذکر خواهد شد ، نسبت به پرداخت بدهی خودرو به شرکت سازنده اقدام و پس از فک رهن با حکم دادگاه سند را به نام خود منتقل میکنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
بدوا باشرکت تسویه نمایید تا ماشین رفع توقیف شودوسپس می توانید الزام به تنظیم سند والزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده وهمه ایادی قبلی دادخواست تقدیم دادگاه حقوقی نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید خودتان اقساط را پرداخت کنید و بعد الزام به تنظیم سند و مطالبه وجوه پرداختی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه چاره ای به جز پرداخت اقساط لیزینگ ندارید
بعد از پرداخت و رفع توقیف خودرو می توانید اقدام به تنظیم سند نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا با مدارک مالکیت خود را اثبات کرده و سپس با تسویه کردن با شرکت دادخواست الزام به تنظیم سند بگرید .
پیشنهاد میشود کار تخصصی است و نیاز به وکیل دارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند
البته با توجه به توقیفات اقدامات دیگه ای هم لازمه

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

برای رفع توقیف حتما صاحب سند باید باشد لکن اگر ادرس او را دارید برایش اظهار نامه بفرستیداگر پاسخ نداد به مرجع قضایی مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بدهی باید از طریق دادگاه پرداخت کنید تا رفع توقیفی شود .

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

تنها راه تسویه حساب توسط خودتان است وسپس باتوجه به اسناد ومدارک برعلیه شخص بدهکار اقامه دعوی با موضوع مطالبه وجه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پرداخت اقساط باید دادخولست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب علیه فروشنده و شرکت مذکور ارائه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند بررسي و مشاهده مدارك است

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

معمولاً شرکت های خودرو سازی در قرارداد لیزینک معاملاتی مثل اجاره به شرط تملیک رو با مشتریان خودشون منعقد می کنن و انتقال رسمی و تامه مالکیت تا پایان پرداخت کامل همه اقساط صورت نمی گیره. از این رو با عد پرداخت اقساط شرکت می تونه اتوموبیل رو توقیف و قرارداد لیزینگ رو فسخ کنه. باید به دادگاه مربوطه مراجعه کنید. کپی قرارداد لیزینگ رو از پرونده درخواست کنید و بعد با توجه به مفاد قرارداد با یک وکیل مشورت کنید.
یا فردی که ماشین رو به شما فروخته به شرکت مراجعه و با رایزنی و پرداخت و تسویه کامل اقساط اتوموبیل رو آزاد کنن.