مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام وقت بخیر. من با 10سال زندگی، همسرم بدون اطلاع من زن گرفته دادگاه رای نفقه رو به من داده و مهریه هم 3 تا سکه و 6 ماهی یک سکه ، همسرم با زن دوم فرار کردن به شمال من باید چیکار کنم هیچکدوم از حق من هم ندادن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت بدون اذن ادواج کردن که می توانید تقاضای طلاق دهید بابت مهریه ونفقه هم که محکوم به پرداخت شده اموال را توقیف درغیر اینصورت جلب اورا بگیرید