مشاوره حقوقی رایگان - سلام رعب و حشت توسط مامور

بنده مدیر ساختمان حستم 12ساله درخدمت همایگان یکی ار همسایگان با مشکلی که قبلن برسر تذکرات عمومی که داشتیم در راه پله شروع به جیغ فریاد و...بعد از 5 دقیقه شوهرش با مامورها و لباس شخصی وارد و با داد و فحاشی شوهر خانوم درحالی که همسایگان نظاره گر بودن با شدیدترین بی احترامی ما را به کلانتری بردند زنو بچه خودم ترسیده و به طوری که وارد کلانتری شدم با گروهی از لباس شخصی و نظامی شدم واقعن من خودم کارمندم وحشت کردم هرکی میرسید تهدید بلاخره بعد از کلی رعبو وحشت زن بچه با گریه جلو در که اجازه نمیدن برگه امضا کن من یادم نیست ولی فکر کنم امضا نکردم به من گفتند برو عذر خواهی کن و تعهد بده من گفتم عملی که انجام ندادم چه تعهدی بدم خلاصه لباس شخصیها یکی میگفت م مخفیم یکی اطلاعاتم ووو. ما مجبور به عذر خواهی بعد امدیم با ابروی رفته و چشان اشکبار زنو بچه که شاید هر سرپرستی با خانواده که اینجورجاها نرفته خیلی سختت باشد الان با تهدیدی که کردند و ... موندم ولی نمیتوانم چطور

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علیه این فراد شکایت کنید و اعلام کنید سعی در ایجاد رعب و وحشت داشته اند و جعل عنوان و تهدید و هتک حیثییت و آبروس شما را در منظر عموم کرده اند
حتی اگر این افراد واقعا شاغل در این مشاغل باشند اصلا نمی توانند یک همچین اقداماتی را انجام دهند

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
شما می توانیدپی گیری نمایید چرا که ضابطین باید حقوق شهروندی را رعایت نمایند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانیدپی گیری نمایید ضابطین باید حقوق شهروندی را رعایت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکایت تهدید و توهین را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادسرای نظامی شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما یک پرونده کامل دارید که باید بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مشکلات همسایگی نباید به اینصورت عمل می‌شده میتوانید در دادسرای نظامی شکایت و مورد را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانسد از ان اشخاص تحت عنوان تهدید . توهین و سو استفاده از سمت در دادسرای نظامی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کرد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام می توانید تحت عناوین مختلفی مثل تهدید یا توهین شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد ، اینکه دلیل داد و فریاد طرف مقابل چه بوده و چه اسناد و مدارکی در پرونده علیه شما وجود داشته است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از مامور مربوطه شکایت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تحت عناوین توهین و تهدید و تخلفات صورت گرفته مبنی بر عدم رعایت حقوق شهروندی و قانون اساسی مستند به مواد 608و570 و 669 طرح شکایت نمایید همچنین تخلفات صورت گرفته را از طریق شماره تلفن 197 اعلام نمائید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي نيروهاي مسلح. و بازرسي فراجا شكايت و درخواست رسيدگي نماييد

یک وکیل

اول تحقیق بفرمایید آیا افراد مذکور دارای سمت و یا دستور قانونی بوده اند یا خیر و سپس مراتب را به بازرسی ناجا اطلاع و حسب محتویات پرونده کلانتری عناوین اتهامی را تشخیص و شکایت کیفری مناسب مطرح و انجام تحقیقات را پیگیری نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخص یا توسط وکلای دادگستری شکایت تحت عنوان تهدید و توهین مطرح نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. شما میتوانید تحت عناوین توهین و تهدید و جعل عنوان علیه نامبردگان شکایت کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بعنوان تهدید و توهین و ایحاد ارعاب و سو استفاده از عنوان دولتی به دادسرای نظام شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال مبهم است.مساله جه بوده ؟تذکر چه بوده؟نیاز به بررسی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به دادسرای نظامی شکایت کنید همچنین از طریق بازرسی 197 قابل اقدام می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما می توانید از رییس کلانتری شکایت کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید