مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام. اینجانب ماشین تیبا2 که لیزینگ شرکت سایپا به نام برادرم بوده فروختم خریدار هیچ قسطی را پرداخت نکرده چطور میتوانم خودرو را پس بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اول باید ثابت کنید که حق فروش خودرو برادر را داشته اید بعد باید وکیل گرفته و طرح دعوی کنید

زهرا غریب زاده

زهرا غریب زاده :

استان :

با سلام. باید از طریق پلیس راهور ابتدائا پلاک مذکور را توقیف نمیایید سپس از طریق دادگاه اقدام به شکایت و الزام خریدار به پرداخت اقساط مربوطه نمود و اگر این امر میسر نگردید سپس ابطال ان قرارداد و خسارت های مربوطه را تقاضا نمود