مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از سیم کارت

با سلام. بنده یه سیم کارت ایرانسل داشتم که نمیدونم دقیقا کی گم شده و الان شاکی داره و به خط همراه اول من زنگ زده که استعلام گرفتم سیم کارت ایرانسل که باهاش کلاهبرداری کردی مال تو ... اصلا چند سال هست دستم نبوده و فکر کردم توی منزله. الان در دادگاه با چی باید ثابت کنم دست من نبوده؟ چه مدارکی ارائه بدم؟

پاسخ ها :

کلاهبرداری با سیم کارت دیگری سوء استفاده از سیم کارت کلاهبرداری سیم کارت