مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام من کلیه حساب هام به علت گردش بالا مسدود شده با توجه به اینکه من شرکت تولیدی دارم و و قسمتی از فروش های شرکت غیر رسمی بوده و مجبور هستم از حساب جاری خودم استفاده الانم هر چقدر تلاش میکنم نمی تونم وارد سامانه بشم لطفا راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ورود به سامانه در ساعت‌های مختلف روز اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشكل را در شعبه قضايي مسدود كننده حساب پيگيري نماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر واریز های شما از حد متعارف خارج باشد و رسته کاری و شغلی تان مرتبط با این چنین واریز وجوه نباشد به احتمال زیاد حساب هایتان مسدود میشود و باید برای رفع مسدودی حساب و همراه خودتان مبایعه نامه و یا قرارداد ملکی را ببرید و یا اینکه مواد را در حساب‌های مختلف واریز کنید تا در معرض جرم پولشویی قرار نگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در طول چند روز آینده می توانید وارد سایت شده و اطلاعات خود را ثبت کنید
بعد از ثبت اطلاعات در سایت با مرجع رسیدگی به جرائم الکترونیکی تماس بگیرید و یا اگر تهران یا نزدیک تهران زندگی می کنید حضورا پیگیری کنید.
قبل از ثبت اطلاعات مراجعه حضوری نتیجه ای نخواهد داشت.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد.

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال حقوقی نمی باشد از طریق بانک مرجع مسدودی را پیگیری و نسبت به رفع آن اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با تلفن 113 تماس بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

پيگيري بفرماييد دادستاني مسدود نموده يا پليس فتا بعد بسته به مورد اقدام فرماييد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید حدودا دو هفته تحمل نمایید سپس وارد سامانه شده واطلاعات خودرا بارگذاری کتید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق مرجع مسدود کننده حضورا پیگیری کنید احتمالا یا در ساعات اوج ترافیک وارد سایت می شوید که مصادف با مشکل برای شماست یا کد ملی شما مسدود شده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب باید اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنید

یک وکیل :

با سلام
از بانک مرجع مسدودی را پیدا نموده و مراجعه حضوری نمایید.