مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام . آیا من میتونم ماشینمو به نام کسی بزنم قبل از تعویض پلاک ؟ البته در صورت توافق با خریدار

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی چون پلاک شما روی ماشین هست هرتخلفی با ماشین صورت گیرد شما مسولید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منع قانونی ندارد
جدید برگ سبز را سند خودرو نیز تلقی می‌کنند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
شما با قرارداد فروش میتونید نسبت به انتقال خودرو به دیگری اقدام نمایید و فک پلاک و تنظیم سند از آثار عقد بیع هست و صرفا با قرارداد نیز مالکیت منتقل میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله با رعايت حقوق طرفين شدني است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بصورت مبایعه نانه و دادن وکالت بله ولی بصورت ثبت در دفتر اسناد خیر چون ابتدا باید پلاک تعویض گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نقل انتقال خودرو در حال حاضر با تعویض پلاک انجام می شود و از نظر قانون کسی که پلاک به نام وی منتقل شده مالک است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر وکالت در توکیل داشته باشید مشکلی نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتونید ولی می تونید فروشنامه تنظیم کنید و وکالتنامه بدهید که خریدار شما خودش پلاک را هر زمانی که فکر میکنید تغییر دهد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله. میتوانید با مبایعه نامه ماشین را بفروشید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
می توانید به وسیله ی یکی از عقود ناقل مالکیت خودرو را به وی واگذار نمایید لکن درخصوص پلاک چون به نام شما ثبت شده ممکن است در صورت ارتکاب جرم با خودرو جنابعالی برای پاسخگویی احضار شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید در عقده های مختلف منتقل نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

معمولا"کسی که پلاک به نام وی منتقل شده مالک است

مگر خلاف آن اثبات شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب بیع عادی قابل خرید و فروش است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با داشتن اختیارات در وکالت می توانید اقدام نمایید به هر روی باید تعویض پلاک جهت انتقال انجام گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله ولی چون پلاک شما روی ماشین هست هرتخلفی با ماشین صورت گیرد شما مسولید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
جدیدا برگ سبز را سند تلقی می کنند واز طرفی اگر هم بخواهید در محضر انتقال سند انجام دهید حتما باید پلاک تعویض شود لذا انتقال سند رسمی نمی توانیدانجام دهید. ولی با سند عادی بله

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام،بله، مبایعه‌نامه تنظیم کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.بله در صورت توافق با خریدار و قبول ایشان امکان پذیر است.

یک وکیل :

با سلام
بله امکان پذیر است.