مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

با سلام و احترام
پدر بزرگ بنده در گذشته سه دانگ ملکی را از شخصی دیگر میخرد. (سه دانگ دیگر نیز برای خودش بوده است). روال این عمل در ابتدا طی یک مبایعه نامه ای دستی در سال 59 صورت می پذیرد. (لازم به بیان است که در حال حاضر خریدار فروشنده و شاهدین در مبایعه نامه همگی فوت نموده اند.) پس از آن در سال 66 پدربزرگم وکالت فروش از شخص فروشنده میگیرد و در آذرماه سال 68 سند تنظیم میشود. حال پس از گذشت بیش از 30 سال ورثه ی آن فروشنده علیه ما شکایت نمودند که وکالتی که تنظیم شده بوده به علت فوت فروشنده (5 ماه قبل از تنظیم سند) باطل بوده است. این موضوع در حالی است که در آن زمان سیستم یکپارچه برای استعلام فوت افراد وجود نداشته و پدر بزرگ بنده نیز از این موضوع مطلع نبوده. ضمناً طبق شنیده ی من از بزرگترهای فامیل، سال های دور نیز یکبار این افراد (به همین دلیل یا دلیل دیگری که کسی یادش نیست) از ما شکایت کرده بودند که دادگاه شکایت آنها را رد نموده است. اما متاسفانه مدارک مربوطه به این شکایت و نتیجه آن توسط خود مجتمع قضایی امحا شده و ما هم از آن مدارک چیزی در دست نداریم. حال سوال بنده این است که آیا امکان ابطال سند از سوی دادگاه پیش رو وجود دارد؟
سوال دیگر این که به دلیل عدم توافق وراث پدر بزرگ بنده، مزایده ی ملک مذکور در انتهای این ماه توسط اجرای احکام مجتمع قضایی محلاتی برگزار خواهد شد. نوبت دادگاه شکایت وراث آن فروشنده هم یک هفته پس از اجرای مزایده است. آیا صلاح است ما نوبت مزایده را لغو کنیم یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد حقوقی دازد و باید بعد از رویت اسناد و مدارک به طور دقیق و جامع نظر قطعی داد