مشاوره حقوقی رایگان - مادرم منو خیلی کتک میزنه

من یک دختر 14 ساله هستم که مادرم من رو مورد ضرب و شتم قرار میده و خیلی اذیتم میکنه من رو به درس خوندن مجبور میکنه اگه درس نخونم منو بد جوری میزنه ، پدرم هم خیلی بی‌خیاله و هیچ اهمیتی نمیده ، کار من از اینکه چطوری رفتار بکنم تا اینطوری باهام رفتار نشه گذشته . لطفا یه پیشنهاد اساسی بهم بدید که از این وضعیت خارج بشم من فقط یک نوجوونم که دوست داره خوشحال باشه ، واقعا این لیاقت من نیست؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید حتما باید از مشاور روانشناس کمک بگیرید