مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده

سلام
آپارتمانی به صورت پیشفروش با قولنامه بنگاه خریدم. مبلغ 550 میلیون نقد دادم. و دو تا چک یکی بابت تحویل آپارتمان برای چهار ماه بعد و یک چک بابت تنظیم سند. دست بنگاه است.
الان فروشنده فوت کرده. جهت تحویل آپارتمان آیا باید چک بابت تحویل نزد بنگاه تعویض و به نام وکیل وراث صادر شود یا نه. راه دیگه ای داره. در ضمن آپارتمان آماده تحویل است. ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر شما آپارتمان را تحویل بگیرید و وجه چک در بانک باید موجود باشد اگر قصد تعویض چک را دارید باید وراث گواهی حصر وراثت بگیرند و هر کدام به نسبت سهمشان دریافت کنند ، مساله کمی پیچیده است بهتر است حضورا یا تلفنی با یک وکیل مشورت کنید، خیلی احتیاط کنید.