مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام خسته نباشی من چند سال پیش به یکی از دوستام اعتماد کردم بهم گفت بیا با حسابت وام بگیرم معدل جمع میکنم نصف تو نصف من پول وام منم رفتم به بانکی که گفت حساب باز کردم بعد چند هفته کل حسابام مسدود شد هرچی‌ام میخواستم پیداش کنم دوستمو نمیتونستم که رفتم پرس وجو کردم گفتن واسه شرط بندی بسته شده که با حساب من قمار می‌کرد و پول جابه جا می‌کرد منم بیخایی شدم تا پیداش کنم دوستمو چندماه گذشت پلیس فتا بهم زنگ زد تازه اونموقع فهمیدم که چه کلاهی سرم گذاشته شد پرونده تشکیل داد فرستاد دادگاه بعد گذشت چندماه ابلاغ اومد برام
پیگیری شکایت مطروحه پیش قاضی هم همه اینارو گفتم و بهم اجازه داد که برم گفت دوباره ابلاغ میاد برام الان بعد گذشت 2سال دوباره ابلاغ اومد برام که دفاع از اتهام انتسابی بود
و کلی اسم آدمای دیگه تو ابلاغم بو همچنین اسم خودم بعد نام بردن 30 40نفر آخرش گفت مبنی بر قماربازی وخدمت در قمارخانه از طریق دراختیار قرار دادن کارت بانکی خود یا دیگری جهت استفاده در سایت قماربازی و پولشویی داخل پرانتز
(معاونت در پولشویی)
و تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیاز و تهدید و خیانت در امانت.
5روزم بهم فرصت داد تا حضور پیدا کنم جهت دفاع از اتهام انتسابی

لطفااااااااااااااااااا
خواهشاااااااااااااااا
بهم بگین اینا یعنی چی چیکار باید بکنم من الان
جرمم چیه الان مجازاتم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد