مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام. من در دوران عقد به سر میبرم نامزدم چند ساله منو بلاتکلیف رها کرده من هم مهرمو اجرا گذاشتم وهم مطالبه نفقه کردم، طی20 روز به من اظهارنامه الزام به تمکین اومده منم در جواب از حق حبس استفاده کردم که تا مهریه ام را نداده تمکین نمیکنم و الان ابلاغ حضور در دادگاه برای رسیدگی اومده من چجور از خودم در دادگاه دفاع کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از حق حبس استفاده می کنید مجبور به الزام به تمکین نیستیم اما اگر میخواهید نفقه به شما تعلق بگیرد و حکم الزام به تمکین رد شود می‌توانید اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید در صورتی که زندگی متعارف برای شما فراهم شود ولی در عمل مجبور به تمکین خاص نیستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دفاع کار وکیل دادگستری است با یک وکیل مشورت نمایید اگر نمی‌خواهید وکیل بگیرید لایحه دفاعیه در این مجال نمی‌گنجد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه از حق حبس استفاده کردید همین را به قاضی بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع میده اگر باکره باشید دادخواست الزام به تمکین زد خواهد شد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید یا جهت ادامه زندگی یا اینکه توافقی طلاق بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به حق حبس خود استناد کنید و مطالبه مهریه و نفقه کنید

یک وکیل :

با سلام و احترام نیازی به دفاع نیست به دادخواست تقدیمی خود استناد نمایید و اعلام نمایید خواسته برابر دادخواست تقدیمی میباشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به حق حبستان استناد کنید و اینکه تا کنون ایشان اقدامی جهت بردن شما ننموده اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به حق حبس زوجه استناد نمایید و دعوای تمکین رد خواهد شد

و زوج مکلف است که نفقه گذشته و جاری زوجه را پرداخت نماید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر تا کنون اقدام به تمکین ننموده اید می توانید همچنان به حق حبس استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دوشیزه هستید به حق حبس خود استناد نمایید در غیر اینصورت همسر شما باید منزل با تمام وسایل زندگی جهت تمکین شما مهیا نماید

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام در صورت داشتن شرایط حق حبس میتوانید از آن استفاده بنمایید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما هم سوال و هم جواب رو با هم مطرح کردید.شما همون حق حبس رو جزء الزامات تمکین به دادگاه اعلام کنید دعوای زوج به موجب قرار رد دعوی خواهد شد

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام شما حتی در صورت استفاده از حق حبس می توانید از حق دریافت نفقه و مهریه برخوردار هستید بنابراین لازمه اشاره کنید که درصورت پرداخت مهریه توسط زوج حاضر به تمکین هستید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی به دفاع نیست عنوان کنید از حق حبس تان طبق قانون می خواهید استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختر باکره امکان استفاده از حق حبس تا دریافت کامل مهریه دارد در اینصورت دعوای الزام به تمکین زوج رد میشود و امکان مطالبه نفقه هم دارید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به حق حبس خود استناد نمایید مهریه و نفقه با حق حبس قابل مطالبه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون تا زمانی که شما حق حبس دارید نفقه به شما تعلق میگیرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام توضیحاتی را که در سؤال مطرح کردید در دادگاه نیز بیان نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید به حق حبس استناد نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر دوشیزه باشید طبق قانون نصف مهریه به شما تعلق میگیرد ولی ار نباشید کل مهریه تعلق میگیرد در خصوص مطاله نفقه شما در صورت دوشیزه بودن می توانید از حق حبس استفاده نمایید ولی علی ای حال راهکار هم برای شما و هم برای همسرتان وجود دارد که باید پرونده مطالعه شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از همان حق حبس خود در صورتیکه تاکنون تمکین ننموده ایید دفاع مناسب بنمایید