مشاوره حقوقی رایگان - لعنت بر همسایه بد

با سلام ما خانه ما واقع در بر خیابان است که بر خانه ما 1.5متر تقریباً. همسایه بغل ما بنگاه که در خیابانی که گذر عمومی است می گوید نمی توانید پارک کنید از درختی که تو پیاده رو هست تا لوله گاز که تقریباً 10الی15 متر می‌شود هم پیاده رو هم خیابان مال من هست الان 2 تا جدول بتن گذاشته که یکی جلوی مغازه یکی جلوی دیواره خالی بدون درب میگه من رو مغازه ماشین پارک میکنم و بین دو تا جدول یک متر فاصله گذاشته عمداً ماشین رو وسط جدول ها پارک میکنه سد معبر میکنه که اگه یه ماشین رو جلوی ماشین او یا پشت ماشین او پارک میکنم یا با ماشین میزنه یا ماشین رو یه جوری پارک میکنه آدم نمیدونه چجوری ماشین رو دربیاره. اگه بهش میگی برو یکم جلوی تر میگه من نمیرم تو برو جای دیگه پارک کن اینجا حق منه. میگم گذر عمومیه میگه مال منه. میگم خیابان مال شهرداری هست میگه شهرداری یا بزرگ تر آن قانون نمیتونه جلوی من وایسه. بر خانه مغازه من بیشتره. کاربری مغازه تجاری هست که میگه من کسری پارکینگ میدم2تا دوربین غیر مجاز تو بالای دیوار خانه گذاشته هر کی میاد میره رو آنالیز میکنه و آدم جلوی مغازه اش جمع میکنه. در رفت آمد به خونه مهمان یا خانواده آدم معذب میشه. آنقدر به ماشین زده که ماشین داغون شده. روز به روز به عقب میاد که نتونیم ماشین رو پارک کنیم به تایر تازه به طرف خونه که کسی نبینه میخ گذاشته تو تایر ها. آدم دییه خوری هست و تو بنگاه آنقدر سرآدم ها کلاه میزاره کلا حرام خوره. ظاهر و باطل 100 درصد فرق میکنه همه فکر میکنن در ظاهر یه نوحه هایی میگه که آدم فکر میکنه آدم درستیه اما باطل درونش یه جوری که شیطان میزاره تو جیبش. هر روز حصر میخورم دیگه از دست این مریض شدیم چند بار هم شکایت کردیم ولی همسایه ها نزاشتن. یه راهنمایی اساسی کنید ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خیابان ، راه عمومی محسوب میشود و هیچ شخصی نمی تواند مانع پارک کردن خودرو دیگری شود
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر نظر دقیق بتوان کرد

یک وکیل :

تنها راه شما مراجعه به شهرداری و شکایت از ایشان می باشد شهرداری به موضوع رسیدگی می نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال معمولی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و اسناد و مدارک شما به درستی رویت شود و بعد به نظر قطعی رسید در غیر این صورت پرونده به خوبی جلو نمیرود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مورد بررسی قرار گرفت نیاز به بررسی بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هیچ شخصی نمی تواند مانع پارک کردن خودرو دیگری شود
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و شکایت نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات از بابت سد معبر به شهرداری و برای موارد دیگر می توانید به دادگاه مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایات مزاحمت و ممانعت از حق کنید بدوا تامین دلیل نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید تا رسیدگی شود در صورت امکان از کنک ‌‌وکیل بهره مند شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارا یا تهیه استشهادیه و شکایت چند نفر از اهالی محل یا فروش خونه یا پارک در جایی دیگر، کسی که فقط در ظاهر ادمه ولی در باطن شیطان فقط باید ازش دوری جست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با پلیس 110 تماس گرفته و صورتجلسه اخذ نمایید و سپس شکوائیه مزاحمت علیه ایشان تنظیم کنید