مشاوره حقوقی رایگان - چک گمشده

سلام بزرگوار من خانه ای کرایه کردم که مدت هفت سال در خانه مستقر بودم و هرماه کرایه میدادم موقع نوشتن قولنامه دوفقره چک ملی از من گرفتم از این بابت که بنگاه دار خلاف کار عمده هست چکای منو گم کرده قرارداد اول هست شماره چکها قید شده ولی چکها نیست توروخدا راهنماییم کنید و یه سوال برا قرارداد منزل کرایه ای ضمانت واجبه یا نه؟ ممنون میشم اینم بگم بنگاهدار متواری شده جواب بدین.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتیکه سریال چکها را در قرارداد قید نموده اید میتوانید با ارسال اظهارنامه ای به صاحب خانه استرداد لاشه چکها را از او بخواهید و در صورتیکه آنها را نداد دادخواست استرداد لاشه چکها را از دادگاه تقاضا نمایید .