مشاوره حقوقی رایگان - ترنسم

سلام من یه پسر 18 سالم و ترنسم یمدت گیم نت میرم رفیق دارم اونجا و روزی 500 از اونجا در امدمه. پدرم از وقتی فهمیده نمیزاره برم بیرون و مادرم مدام میگه تو دختر بچه ای و نباید بری اونجا و... در حالی ک کسی توی این چند ماه متوجه ترنس بودن من نشده با اینکه با همه ی اونا دوستم. امروز صب به مدت 80 دقیقه بیرون خونه بودم و به برادرم هم اطلاع داده بودم که میرم کلوپ
دوستان زنگ زده بودند که تا تو بیای سیستمت اجاره میره رفته بودم چند دقیقه فقط سیستمم و رزرو کنم و پرداخت کنم برای یک هفته باقی تایم رو توی راه بودم. وقتی رسیدم خونه پدرم من رو با مشت زد گفتم معذرت میخوام و دیگه نمی‌رم. ولی ایشون با همه ی زورش به زدن من ادامه دادن. من هم دیگه نمیتونستم تحمل کنم و یه لگد به لاپای ایشون زدم که فقط پاشم از زیرش و بزنم بیرون و خودم و‌نجات بدم. ولی هولم دادن و کمربندشون رو باز کردن چند تا ضربه زدن ولی دیگه منم شروع کزدم به دست به یقه شدن. برادرم جدامون کرد. پدرم شروع کرد به فحاشی به من و منم بعد از چندین دقیقه جوابشون رو نامحترمانه با یک کلمه دادم. و ایشون با ذکر یا ابلفضل برای گرفتن قدرت بیشتر برای زدن فرزندشون با مشت زدنم پرتم کردن رو زمین و وزنوشن و انداختن رو من و با تمام زورشون شروع کردن به خفه کردنم. تار خودم نمیزدم دوبارتاً لای پاشون و برادرم نمیکشیدش کنار الان بنده مُرده بودم! نمی‌دونم باید چی‌کار کنم. در امد خوبی دارم و برنامم این هست که چند ماهه دیگه برای خودم قنادی بزنم. اما چون ترنسم می‌دونم که قانون طرف اون‌ها هست از این بعدی که من وارد دردسر هستم. امروز هم توسط مادرم به مرگ تهدید شدم. ایشون فرمودن اگر باز هم برم پدرم شبانه سر من رو خواهد برید. لطفا راهنماییم کنید به انجام عاقلانه ترین کار. با تشکر از سایت و پاسخگوی محترم.

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در این زمینه ابتدا از مشاوره های متخصص و روانشناس در این زمینه کمک بخواهید ، چون در هر برای تغییر جنسیت نیز احراز ترانس بودن از این مراجع الزامی میباشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر خانواده شما واقعیت جنسیت شما را بپذیرد مشکل شما حل می شود، بهتر است خانواده شما با روانشناس صحبت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه 18 سال دارید می توانید مستقلا زندگی کنید
در حالت کلی در خصوص موضوع پیش آمده می توانید از پدرتان شکایت کنید و نیز موضوع را با اورژانس اجتماعی 123 در میان بگذارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به موقعیت و روحیاتی که دارید بهتر است به مشاوره های روانشناسی و متخصص در زمینه ترنس همراه با خانوادتان مراجعه کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در ابتدا باید از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید و همچنین مشاورین خانواده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.