مشاوره حقوقی رایگان - همسر دوم هستم

سلام. من همسر دوم هستم عقد دائم هست داخل شناسنامه همسرم هستم ولی نمیخواد وقتی بازنشسته شد بهم مستمر بده خودم چطور میتونم بگیرم ایا به عنوان نفقه شکایت کنم یا مهریه بگذارم اجرا میتونم از بیمه بگیرم چون خودش هیچی به نامش نمیکنه همه را همسر اول ازش گرفته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه