مشاوره حقوقی رایگان - چک صیاد

باسلام. مبلغ شش میلیون تومان چک از شخصی بابت فروش میوه گرفتم ولی چک صیادش مبلغ 4تومن موجودی کم داره الان مدت بیست روزم از چک گذشته آیا برگشت بزنم راحت به پولم میرسم یا چک وداشته باشم تا ازش پول بگیرم..اصلا با این چک میشه به حسابهای دیگه دسترسی داشت یانه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چک صیادی چکی است که شما می توانید بعدازمراجعه به بانک ودرصورت عدم موجودی یا کسری موجودی بعداز درخواست گواهینامه چک ازبانک ازطریق یکی ازدفاترخدمات قضایی درخواست صدور وابلاغ اجراییه کنید وقتی شماازبانک درخواست صدورگواهینامه چک را درخواست می کنید درمدت یک روز حسابهای صادرکننده چک فورابه میزان چک مسدودمیشود وشمابعدازصدوراجراییه می توانید برید واز حسابهای توقیف شده صادرکننده برداشت کنید ولی ابتداعاسعی کنید باصادرکننده چک صحبت کنید اگر توجه نکرد قانونا ازیکی ازدفاترخدمات قضایی درخواست صدوراجراییه کنید