مشاوره حقوقی رایگان - توهین پیامکی

من چندماه قبل برای همسرم بانام خودم سیم کارت خریدم الان شدیدا به مشکل خوردیم و چندین ماهه درگیرطلاقیم.همسرم باسیم کارتی که ازمن دست خودشون بوده ب خودش فحاشی پیامکی کرده و الان از من شکایت کرده بابت اون فحش ها.چجوری ثابت کنم دراون زمان سیم کارت دست خودش بوده و خودش ب خودش این فحش هارو داده؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و...
راه دفاع وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شاهد و درخواست پرینت از پیامکهای چند ماه قبل از آن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برای اثبات چنین ادعایی باید دلیل بیاورید اگر شاهدی دارید و یا دلیلی که نشان دهد سیم کارت دست ایشان است می توانید از خود دفاع کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق سریال گوشی موبایل که مشخص شود اون سیم کارت نیز با سیم کارت خانمت هر دو بر روی یک گوشی فعال بوده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شاهد ارائه کنید و عنوان کنید که سیمکارت نزد همسرتان بوده است و درخواست اخذ پرینت و استعلام شماره سریال تلفن همراهی که سیم‌کارت در آن فعال بوده را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه از طریق پرینت پیامها و مکالمات می تواند موضوع را احراز کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضا کنید تا سایر تماس ها و پیامکهای این خط بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از قاضی بخواهید استعلام بگیرد که قبض سیم کارت یا شارژ سیم کارت توسط چه کسی و از چه حسابی پرداخت یا خریداری می شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید درخواست پرینت تلفن ایشان را داشته باشید تا مشخص شود تلفن خودشان استفاده می کرد کردن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به شاهدینی که در این سالها با همسر شما با خط تلفن اشاره شده در ارتباط بوده اند اقدام کنید.