مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام خانم کارمند است از دولت حقوق می گیرد شوهرش کارمند است از دولت حقوق می گیرد اما شوهرش فوت کرده است دولت به خانم چندتا حقوق می دهد؟ حقوق کارمندی خانم را به خانم می دهد؟ حقوق شوهرش را به خانم می دهد؟ حقوق خانم و حقوق شوهرش را به خانم می دهد؟ممنونم.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر منظورتون این است که با فوت شوهر ، اگر زن هم حقوق بگیر باشد حقوق بازنشستگی شوهر به او تعلق میگیرد یا خیر . جواب بله است به او تعلق میگیرد