مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید. شوهرم رای تمکین رو گرفته ولی اجرا نکرده من درخواست نفقه دادم ولی شوهرم اعتراض زده رفته کارشناسی سه نفره الان 9ماهه هیچ مبلغی بهم نداده من میتونم با استناد به اینکه ایشون نفقه نمیدن درخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید دادخواست نفقه بابت این 9 ماه را دهید تا کارشناسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است.
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اجرایبه تمکین ابلاغ شد رای را اجرا کن بعد اگر رای نفقه به او ابلاغ شد و اعسار داد شما می توانید دادحواست طلاق بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فعلا خیر
طبق قانون اگر زوج به مدت حداقل شش ماه از ابلاغ اجراییه نفقه را پرداخت ننماید و الزام زوج هم ممکن نباشد زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید

در صورت ابلاغ اجراییه نفقه ، شما باید به اجرای احکام مراجعه و اعلام نمایید که حاضر به تمکین و ادامه زندگی مشترک هستید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم قطعی نفقه برای ششماه و بیشتر داشته باشید میتوانید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام باید حکم نفقه صادر شود و ق، عی شود و اجراییه‌ هم بگیرید
ضمنا شکایت کیفری ترک نففه هم مطرح بفرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رای تمکین قطعی شده واجراییه صادر گردیده وبه منزل باز نگشتید نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست رسم و حرج خود را اثبات کنید در این خصوص میتوانید تماس بگیرید چرا که جزئیات نیاز به گفتگو بود دارد مرد اما با اثبات عسر و حرج که اعتیاد نیز می تواند یک مورد از آن باشد این شانس را دارید

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام شکایت کیفری ترک انفاق کنید و بعد اقدام به دادخواست طلاق

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عدم پرداخت نفقه اگر منجر به عسر و حرج شما شود بله امکان دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان ترک انفاق از همسرتان شکایت کنید و بعد از گذشت حداقل 3 ماه از اصدار رای قطعی محکومیت ایشان ، درخواست طلاق نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

ابتدائا شکایت ترک انفاق مطرح کنید و با اثبات جرم ترک انفاق میتوانید برای طلاق اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر همسررای تمکین را گرفته به آن عمل کنید در صورتی که پس از تعیین مبلغ نفقه آن را پرداخت نکرد میتوانید به علت عدم پرداخت نفقه و عسروحرج حاصله با وجود تمکین دادخواست طلاق بدهید