مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از دکل برق

سلام من به اتهام سرقت از دکل توسط اداره برق دستگیر شدیم دادگاه با وثیقه آزادم کرد و گفت واسه تحقیقات باید پرونده بره آگاهی ازمن دعوت شد آگاهی بازجویی کردن که به من در آخر گفت بنویس که سرقت کارتو نبوده وامضا کن حالا واسه چند ماه دیگه دادگاه هم منو هم وکیل اداره برق خواسته ایا حکم اگه تبرعه بود غیابی صادر میشد الان دو طرف خواستن که چی بشه مگه گزارش آگاهی کافی نیست بازهم قاضی میخاد خودش مشخص کنه که من سرقت کردم یانه؟ چرا منع تعقیب صادر نکرده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بازپرس گفته های شما را صورتجلسه کرده و این دلیل بر منع تعقیب نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

البته بعید است که در آگاهی هم چنین صحبتی با شما داشته باشند و تکلیف کنند بنویسه سرقت کارتونبوده با این حال اظهارات شما در آگاهی در پرونده و تحقیقات مقدماتی ثبت و ضبط شده و دادگاه موظف است شما را به عنوان متهم احضار کند و با رای غیابی در صورتی صادر می شود که دسترسی به متهم وجود نداشته باشد حال که شما با قرار آزاد هستید چرا نباید به دادگاه دعوت شوید؟؟؟
در دادگاه حاضر شوید از خود دفاع کنید اظهارات خود را بیان کنید قاضی نیز حکم شایسته خواهد داد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
پاسخ دقیق به پرسش شما احتیاج به بررسی دقیقتر دارد از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به شعبه مراجعه کنید ممکن است. رأی صادر شده باشد و شما اطلاع نداشته باشید، رای3 غیابی نیست چون شما و وکیل اداره برق در جلسه حضور داشته اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال ناقص است . آیا قرار جلب به دادرسی صادر شده ؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرف اقدامات مذبور دلیلی بر اصدار قرار منع تعقیب نیست و تحقیقات باید به صورت کامل صورت بگیرد و نهایتا قرار مقتضی صادر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حکم را دادگاه کیفری صادر مینماید
شما باید در جلسه دادرسی حاضر و از خود دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد پرونده مطالعه و بررسي گردد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی به محتوای تحقیقات آگاهی خواهدداشت وجلسه رسیدگی برای اخذاظهارات مجددشماست

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

بايد مرجع قضايی بررسی كند و حكم يا قرار صادر كند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تصمیم با دادگاه است و قابل پیش بینی نیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر دقیق پرونده باید مطالعه گردد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید رای صادر شده غیابی نمی باشد چون حضور داشته اید میتوانید حضوری پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادسرا کیفرخواست صادر کرده رفته دادگاه، به صرف اینکه شما گفتید من نبودم که تبریه نمی شوید باید برید دادگاه هم پاسخ بدهید