مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام بنگاهدار یک قطعه زمین متعلق به مشتریان را راسا به شخصی انتقال میدهد متعاقبا پس از سه روز بنگاهدار با مشتری خود که زمینش را 3 روز قبل انتقال داده بود معامله و ملک بنام بنگاهدار انتقال می یابد حال از آنجاییکه بنگاهدار قبل از اینکه خریداری کند ملک را بفروشد بعد انرا بخرد جرمی صورت گرفته لطفا راهنمایی فرمایید؟ در صورت امکان اشاره به مواد قانونی

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله اتهام ایشان به موجب قانون مجازات راجع به انتقال مال غیر خواهد بود . گرچه با توجه به توضیحات شما مشخص هست بنگاهدار سونیتی نداشته ولیکن در ظاهر اتهام متوجه ایشان میباشد .