مشاوره حقوقی رایگان - دخالت مادرزن و دایی زن

با سلام
من الف هستم من 33روز که نامزد کردم و روز اولی که برای خواستگاری رفتم خانومم که دختر خالم میشه از خونشون فرار کرده بود و خونه خاله بزرگمون با حضور پدر و مادرش خواستگاری کردم و قبول کردن حتی قرار شد که عروسی نگیریم و مشهد بریم شب عید سال 99 ولی بعد دوهفته که خانومم و خونه مادرش بردم یه هفته بمونه الان نمیدونم باهاش چیکار کردن که طلاق میخواد حتی من آخر هفته که رفتم خانوممو بیارم داییش مادر زنم با خانومم سه تایی حلقه ازداوجمونو از دستم درآوردن که باید بیای طلاق بدی من خانوممو دوست دارم و نمیخوام طلاق بدم آیا میتونم کاری کنم و میتونم از داییش و مادرزنم بخاطر درآوردن حلقه ازداوجمونو به زور شکایت کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط میتوانید به اتفاق همسرتان بروید مرکز مشاوره خانواده وگرنه هرگز به اجبار نمیتوانید کسی را وادار به زندگی با خودتان کنید.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما امکان شکایت دارید ولی اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید با شکایت زندگیتان نیز از هم میپاشد