مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و پیگیری خیانت همسر بعد از طلاق و امور نیروی انتظامی که با او رابطه داشته

مامور نیروی انتظامی که حکم جلب بنده را داشته وپس از چندبار که به منزل بنده با حکم قانونی ورود پیدا می‌کند با گرفتن شماره تلفن خانومم وبا نیت پلید خود با خانوم بنده دوستی ورابطه پیدا می‌کند. ومدت 3 سال است که از همسرم جداشده ام آیا میتوانم با پرینت تماس. شکایت بکنم وپیگیری کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به حفاظت اطلاعات نیروی ناجا مراجعه کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به واحد 197 نیروی انتظامی مراجعه کنید و موضوع را گزارش کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید ممکن‌ است‌
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
وانگهی، اختلاف رویه نیز وجود دارد زیرا اینک در قید زوجیت شما نیست...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و دادگاه به نظر وارد رسیدگی نمی شود.
به این جهت که شما ذی نفع نیستید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برای اثبات ادعای تا باید دلیل داشته باشید وگرنه دعوا رد میشود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

در حال حاضر شما برای طرح شکایت، ذینفع محسوب نمی‌شوید ولی موضوع را می‌توانید از طریق 197 گزارش کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق شماره 197 موضوع را پیگیری نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بعید است با شکایت شما نتیجه بگیرید . دیگر ذی نفع نیستید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به مراجع بازرسي و حفاظت اطلاعات فراجا اعلام و شكايت نماييد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر طلاق صورت گرفته وجدا شده ایید متاسفاته نمیتوانید شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع قابلیت پیگیری دارد ، لیکن با توجه به اینکه شما در موضوع مربوطه بعلت گذشت 3 سال از متارکه با همسرتان ذی نفع نمی باشید مثمر ثمر نمی باشد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله از طریق بازرسی نیروی انتظامی میتوانید اقدام نمایید ، و در دادسرای نظامی نیز از افسر مربوطه شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که از هم جدا شده اید سمتی در پرونده ندارید و نمی توانیدشکایت نمایید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود
میتوانید از طریق حفاظت اطلاعات ناجا پیگیری کنید.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به حفاظت اطلاعات نیرو انتظامی مراجعه کنید‌.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با197تماس و گزارش دهیدامادیگرذینفع پرونده شکایت رابطه نامشروع نیستید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر چون اولا مشمول مرور زمان شده ثانیا الان دیگه همسر شما نیست و شما نسبتی با وی نداری