مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

سلام
در خصوص ضرب و جرح عمدی منتهی به نقص عضو متهم محکوم به اجرای ماده 614 بخش تعزیرات شده و کیفرخواست صادر شده و یکی از شکات غیر از شاکی خصوصی نماینده دادستان است
سوال م اینکه این جرم جنبه عمومی داره؟؟ چون در خصوص ماده 614 خوندم که اگر ضرب و جرح عمدی منجر به نقص عضو بشه حتی در محیط خانوادگی دارای جنبه عمومی..

مرسی

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر مگر اینکه جرم در ملا عام اتفاق افتاده باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر با چاقو بوده باشد یا بیم تجری صارب برود یا ضارب سابقه داشته باشد بلی زندان هم دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری جنبه عمومی دارد
گذشت شاکی از موجبات تخفیف است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیل کافی برای اثبات ضرب و جرح داشته باشید تا در صورت عمدی بودن حکم مجازات و دیه داده شود